Březen 2008

Řetězáček od lulinky

26. března 2008 v 10:44 | Terrris |  •Blog
Toto je Blogový řetěz.
Spojuje všechny blogaře, kteří to čtou...
Pokud chceš v tomto řetězu pokračovat,
zkopči si to na blog a dopiš své jméno tam dolů...xD
↓↓↓Klik na Celý článek↓↓↓



Vyhrála jsem SONB =)

23. března 2008 v 18:41 | Terris |  •Blog
Moooociny děkujeme všem, kteří nás podpořili!!!!!

Taylor Townsend

21. března 2008 v 16:27 | Terris
Celé jméno: Autumn Alicia Reeser
Datum narození: 21. 9. 1980
Místo narození: La Jolla, California, USA
Hobby: kreslení, jízda na koni a čtení
Výška: 1.65 m
Autumn Alicia Reeser začala svou cestu za štěstím když jí bylo 6. Objevila herectví když se dívala na ztvárnění Popelky, kde byla okouzlena představouže se z obyčejné holky stal někdo vyjímečný. Od toho momentu začala její vlastní pohádka. Dalších deset let si vybudovala solidní základy pro svou hereckou kariéru. Během svých 7-17 letech se podílela na mnoha tamějších hudebních inscenacích zatímco podávala dobrý výkon ve škole a byla zaměstnávána mimoškolními aktivitami, jako sport nebo roztleskávačka.

Na podzim roku 1998 začala Autumn svůj první rok na divadelní škole UCLA. Další 3 roky strávila ponořená do hereckého světa, studováním divadelní historie, technickým hraním, tančením, trénováním hlasu a pohybem. Taky byla na praxi v kanceláři režiséra. Mezitím splatila svoje účty pracováním noční směnou ve slavných Jerryho lahůdkách ve Westwoodu.

Brzo dostala role ve Star Treku: Voyager, Complete Savages, Kriminálce Las Vegas a Odložených případech . Nedávno pracovala na dvou nezávislých filmech. Ukončila podílení se na filmu "Americanese", ve kterém hraje studentku univerzity, která je šíleně zamilovaná do svého učitele Asijských umění, a natáčí "Palo Alto", který sleduje partu univerzitních studentů kteří se vrací domů na Díkuvzdání.

Autumn vyrostla v Californii. Nyní žije v Hollywoodu se svým přítelem, hercem a spisovatelem Jessem Warrenem a jejich psem papilonem Gatsbym. Ve svém volném čase ráda tančí, vaří, kreslí, fotografuje a chodí na party.
Filmografie:
The American Mall (2008) (natáčí se) .... Madison

Lost Boys: The Tribe (2008) .... Nicole

Nature of the Beast (2007) .... Julia

"Ghost Whisperer" .... Sloane Alexander (2007)

Palo Alto (2007) .... Jaime

"O.C." .... Taylor Townsend (2005-2007)

The World According to Barnes (2007) (TV) .... Sheri

Americanese (2006) .... Sylvia

"It's Always Sunny in Philadelphia" .... Megan (2005)

Our Very Own (2005) .... Melora Kendall

"Complete Savages" .... Angela (2004-2005)

Art Thief Musical! (2004) .... Clarity

The Girl Next Door (2004) .... Jane

"Odložené případy" .... Sestra Grace (2004)

The Plagiarist (2003) .... Irene

"CSI Las Vegas" .... Rachel Lyford (2003)

"Grounded for Life" .... Alison (2001-2003)

"George Lopez" .... Piper (2002-2003)

The Brady Bunch in the White House (2002) .... Marcia Brady

"Birds of Prey" .... Sherry ( 2002)

"Maybe It's Me" .... Becky (2002)

"Undressed" .... Erica (2001)

"Thrills" .... Allison (1 episode, 2001)

"Star Trek: Voyager" .... Ventu Girl

Řetězák od rezulky

20. března 2008 v 12:39 | Terris |  •Blog
Ahoooj → Čauky!

Jak pak se máš?? → Mohlo by být líp, ale nestěžuju si...

Chodíš s nějakym ?? → Ne

Kolik ti je let ?? → Skoro 15

Cože kolik ja tomu nerozuměl/a/ ?? →Za 3 měsíce 15! :D

Coooo neumíš psát kolik ?? → :P

Ty si ja fakt nwm tak kolik ti je ?? →:P

Kolik, že ?? → Neřeknu! :D

Ej, ale mě to zajímá, kolik ti je ?? → Tak to je tvůj problém! :D

Heh no dobře už sem to přečetla... takže kolik ti je ?? → Skoro 15

Naštval/a/ sem tě ?? → Nn...chápu srandu

Ne škoda...xD→ Jn...

To víš o to mi šlo..→ hmm...

Mno jaký je tví NICk?? → Terrris

TeŤka si vyber ... ↓↓Jaký jméno se ti víc líbí ?? ↓
Sebastián x Mirek - Sebastián...dá se zkrátit na Seb a to se mi celkem líbí
Bětka x Aležběta - Bětka
Marek x Michal x Martin - Asi nejspíš Michal
Šárka x Božena - Šárka
Šimon x Božek... xD - Tak to fakt netuším..obě to jsou příšerný jména

Heh to sou jména co... → Některý jo! :D

To víš mno jmenuješ se tak nějak ?? → Nn

Mno mám už končit ?? → Nemusíš:D

No dobře tak já nebudu ...→ To se dalo čekat...ale mně to neva :P

Hey mám na tebe dotaz?? → Mno...

Kolik, že ti je?? → Máš to nahoře!

Aha, tak promiň ... → Už jsem si zvykla, takže ani neva

Co posloucháš za styl hudby ?? → Docela všechno možný, ale nejvíc punkrock a emo

Líbí se ti skupina Nigtwish ..?? → Mno...ani moc ne

Mě teda jo uplně jí miluju ty taky ??? → Už jsem psala, že se mi moc nelíbí! :D

Ej mno a teťka si vyber zase jop...↓↓ Jasně..
Lindsay Lohan x Hilary Duff - Dřív jsem měla raděj Lindsay, ale teď už mě sere, takže spíš Hil
Nightwish x Nevada Tan (Panik) - Nevada Tan neboli Panik
Evanescence x The Rasmus - Evanescence
Útěk z vězení x Ztracení - Tak oba seriály jsou dost uvaleny, ale rozhodně mám radši Útěk z vězení
Chad Michael Murray x Jeremy Sumpter (Petr Pan) - Chad

Ej bylo to docela těžký mezi něma vybrat, že?? → Ani moc ne...

Znala si stěch vybranejch všechny?? → Jj :P

Koho ne ?? → Znala jsem všechny! :D

Aha mno a mám končit?? → Už jo...

Tak dobře já teda budu ... → Tak to je fajn

Ale etě dva dotazy.. xD →Jej...co to zas bude!

Kolik ti je ?? → Wíš, že ani newím!? :D

MNo a tady ten kdo tenhle řetězák vyplní ??...Roxy, Lulinka, Alea

Photoshoot #4

15. března 2008 v 19:55 | Terris |  •Shia LaBeouf

Photoshoot #3

15. března 2008 v 19:21 | Terris |  •Shia LaBeouf

Photoshoot #2

15. března 2008 v 19:09 | Terrris |  •Shia LaBeouf
shialabeouf-brianbowensmith02.jpg shialabeouf-brianbowensmith04.jpg shialabeouf-brianbowensmith03.jpg
shialabeouf-brianbowensmith01.jpg shialabeouf-brianbowensmith05.jpg shialabeouf-brianbowensmith17.jpg
shialabeouf-brianbowensmith06.jpg shialabeouf-brianbowensmith07.jpg shialabeouf-brianbowensmith10.jpg
shialabeouf-brianbowensmith16.jpg shialabeouf-brianbowensmith19.jpg shialabeouf-brianbowensmith14.jpg
shialabeouf-brianbowensmith18.jpg shialabeouf-brianbowensmith15.jpg shialabeouf-brianbowensmith21.jpg

Photoshoot #1

15. března 2008 v 19:06 | Terris |  •Shia LaBeouf
shialabeouf-brianbowensmith08.jpg shialabeouf-brianbowensmith09.jpg shialabeouf-brianbowensmith11.jpg
shialabeouf-brianbowensmith22.jpg shialabeouf-brianbowensmith12.jpg shialabeouf-brianbowensmith13.jpg

Eddie a Tru (Tru Confessions)

7. března 2008 v 20:56 | Terrris |  •Filmy (moje nejoblíbenější)
Trudy Walker, které všichni říkají Tru, je dospívající dívka, která touží po vlastní televizní show a není příliš spokojená se svým životem. Otec věčně pracuje a nemá na ni čas, matka se pokaždé postaví na stranu jejího stejně starého bratra Eddieho. Ten je duševně zaostalý, ale přestože k němu Tru na jedné straně cítí soucit, má ho ráda a klidně si s ním dětinsky zaskotačí. Přesto ji štve, když ji lidé považují za stejně neschopnou nebo bláznivou. Povzbuzována kamarády, rozhodne se přihlásit do soutěže, jejíž vítěz získá svou vlastní show. Natočí proto video o životě svého bratra, o všech potížích, se kterými se musí potýkat. Přesvědčená, že ji matka nepomůže, najde si na internetu rádce a pomocníka, který si říká Deedee. Právě on jí pomáhá překonat všechny překážky. Během dlouhého rozhovoru s matkou, ke kterému dojde za zvláště vyhrocené rodinné situace, Tru pochopí, že právě její zdánlivě nenáviděná matka je jejím tajemným rádcem Deedeem... Tru se rozhodne video o svém životě s bratrem poslat do soutěže a zanedlouho dostane dopis, ve kterém jí televize sděluje, že soutěž vyhrála. Protože ho dívka nikomu před odesláním neukázala, jsou všichni zvědaví. Dokonce i Tru, která si díky své nahrávce uvědomí, jak moc má ráda svou rodinu.
Drama / Komedie / Rodinný

USA, 2002, 112 min
Režie: Paul Hoen
Hrají: Shia LaBeouf, Clara Bryant, Mare Winningham, William Francis McGuire, Nicole Dicker, Kevin Duhaney, Yani Gellman